GPS nyomkövető
AMIKOR A „HOL VAGY MÁR” KÉRDÉST A „MIÉRT VAGY OTT” VÁLTJA FEL!

Mindig tudni fogja, hogy járművei hol vannak, milyen sebességgel haladnak, a napi tervnek megfelelő helyszínen tartózkodnak-e. Vitás esetekben - nem engedélyezett használat, gyorshajtás miatt kirótt büntetés - Ön hónapokra visszamenőleg ellenőrizni tudja a bejárt útvonalat és azt, hogy mely sofőr vezette a járművet.

  • hol vannak járművei
  • hol voltak járművei
  • ki vezette azokat

Költségcsökkentés
AKÁR 15%-KAL KEVESEBB ÜZEMANYAGFELHASZNÁLÁS!

Ügyfeleink körében végzett felmérésünk azt mutatja, hogy a GPS nyomkövető használata során átlagosan 15%-kal csökkent a járművek üzemanyagfelhasználása. Az üzemanyagárak növekedése és a GPS nyomkövető modulok árainak csökkenése a beruházás megtérülési idejét 3-5 hónapra csökkentette! Ezért egyre reálisabb alternatíva GPS nyomkövető modulok beszerelése a vállalkozás járműveibe.   

  • szűrje ki a fekete utakat
  • ellenőrizze az üzemanyag használatot

Adminisztrációcsökkentés
CSÖKKENTSE ADMINISZTRÁCIÓS FELADATAIT!

A különböző útvonalelszámolások, menetlevelek elkészítése időrabló feladat. Rendszerünk segítségével a bejárt útvonalról útvonallistákat nyomtathat, amelyen az indulási hely, idő, megtett kilométer stb... adatok feltüntetésre kerülnek, ezzel Ön mindig megfelelően tájékozott lesz és időt takarít meg.

  • átvállaljuk az e-útdíj kezelést
  • magán/céges használat elkülönítése
  • menetlevelek kezelése

 

Útnyilvántartás

MIRE JÓ AZ ÚTNYILVÁNTARTÁS?

A cégautó adó elkerüléséhez mindenképpen vezetni kell útnyilvántartást, mert ezzel kétséget kizáróan igazolható, hogy a céges autót csak céges célból van használva.  Az útnyilvántartás az alapja annak, hogy a céges autó által keletkező benzin és egyéb kiadások elszámolhatóak legyenek! Az útnyilvántartás vezetése többféle módon megoldható, formai követelménye nincs, de tartalmi előírások léteznek.

 

Díjmentes kipróbálás

Hogy könnyebb dolga legyen, a HolAzAuto.hu rendszerét kockázatok nélkül tesztelheti 1 hónapon keresztül!
Így meggyőződhet róla, hogy az mindent tud, amire Önnek szüksége van. Ha mégsem lenne elégedett, akkor az egy hónap letelte után minden további kötelezettség nélkülfelmondhatja szolgáltatásunkat.