Átvállaljuk az e-útdíj kezelést

Átvesszük Öntől az E-Útdíj bevallás kényelmetlen folyamatát. Nem kell minden alkalommal útvonalat szerkesztenie és jegyet váltania. Szerződjön le velünk, és a járművébe szerelt GPS jeladó segítségével figyeljük, hogy mikor fuvarozik fizetős szakaszon. A bevallásokat automatikusan továbbítjuk az autópályakezelőnek. Az általunk beadott bevallásokról Ön riportot generálhat! 

 

Magán/céges használat elkülönítése

Az Önök cégénél engedélyezett a járművek magánhasználata? Ha igen, nagy segítség lehet a járműben egy kapcsoló, amellyel a sofőr jelezni tudja az aktuális használat jellegét (magán, céges). Az útvonal kiértékelés készítésekor a rendszer az egyes útvonalszakszoknál jelzi a használat jellegét és külön összesíti ezen adatokat. Ez a hónap végi elszámolások elkészítésénél sok munkától mentesíti vállalkozását!

 

Menetlevelek kezelése

A különböző útvonal elszámolások, menetlevelek elkészítése időrabló feladat. Rendszerünk segítségével a bejárt útvonalról listákat nyomtathat, amelyen az indulási hely, idő, megtett kilométer stb... adatok feltüntetésre kerülnek, ezzel Ön mindig megfelelően tájékozott lesz és időt takarít meg.