AKTUÁLIS POZÍCIÓK MEGTEKINTÉSE

Valós idejű nyomkövetés

Szolgáltatásunkkal bármikor, bárhol megtekintheti a követni kívánt GPS nyomkövetővel rendelkező gépjárművének aktuális helyzetét. Otthon, munkahelyén, vagy akár a
mobiltelefonján a nap 24 órájában aktuális információkhoz juthat!
 
A GPS nyomkövető által beküldött adat 5 másodpercenként automatikusan frissül, így Ön folyamatosan figyelheti járműveit. A rendszer a térképen kijelzi járművei aktuális pozíciójat, sebességét, haladási irányát. Az áttekintő táblázat megjeleníti a legfontosabb adatokat, mint aktuális postai cím, sebesség, gyújtás állapota, üzemanyagszint, fordulatszám, akkumulátor szint.

 

 

                                        MÚLTBÉLI POZÍCIÓK MEGTEKINTÉSE

Járműveinek pozícióját bármikor megtekintheti akár hónapokra visszamenőleg. Könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető térképünkön Ön szabhatja meg hogy kit, milyen időszakban szeretne visszakövetni.

Lehetősége van arra is, hogy a korábbiakban bejárt útvonalat egyszerre jelenítse meg egy adott időszakban, így akár egy pillantással is megbizonyosodhat arról, hogy munkatársa bejárta-e a neki kiadott útvonalat.

A grafikonon ábrázolható a sebesség, akkumulátor szint, üzemanyag szint, fordulatszám alakulása. A megtett út, videó jelleggel visszajátszható.
 

 

SOFŐRAZONOSÍTÁS

A gps nyomkövető eszköz akár 50 egyedi kulcsot is képesek kezelni. Szolgáltatásunk lehetővé teszi az indításgátlást az azonosítás hiányában.

Vitás esetekben - nem engedélyezett használat, gyorshajtás miatt kirótt büntetés - Ön hónapokra visszamenőleg ellenőrizni tudja a bejárt útvonalat és azt, hogy mely sofőr vezette a járművet.