Szűrje ki a fekete utakat

Rendszerünk különböző szabályok kezelésére képes. Lehetőség van terület alapú szabályok beállítására, ebben az esetben Ön egy térképrészletet tud kijelölni és ehhez időpont adatokat kötni. Amennyiben a megadott időpontban az Ön járműve nincs a megadott helyen, úgy a rendszer Önt értesíteni fogja.

Gyakori tevékenységek esetén lehetősége van ismétlődő szabályok definiálására. Ez esetben megadhatja, hogy a hét mely napjára, mely óráira érvényes a szabály. Szabálysértés esetén a rendszer automatikusan azonnal figyelmezteti a kijelölt személyeket.

 

 Ellenőrizze az üzemanyag használatot

Az üzemanyagmérésnek köszönhetően egy liter sem fog nyomtalanul eltűnni! Már személyautókba is beépíthető, így a vállalkozás központjából folyamatosan követhető az üzemanyagszint alakulása.

Ügyfeleink körében végzett felmérésünk azt mutatja, hogy a GPS nyomkövető használata során átlagosan 15%-kal csökkent a járművek üzemanyagfelhasználása. Az üzemanyagárak növekedése és a GPS nyomkövető modulok árainak csökkenése a beruházás megtérülési idejét 3-5 hónapra csökkenti.

 

Figyelje a durva használatot

Csökkentse autójának szervizelési költségeit, figyelje söfőrei vezetési stílusát! A CAN adapternek köszönhetően lehetőség van fordulatszám mérésére, melyből jól látható a sofőr vezetési stílusa. A sofőrazonosítással lehetőség nyílik arra is, hogy összehasonlítsa alkalmazottai vezetési stílusát.
Egyes típusoknál mérhető az összesen elfogyasztott üzemanyag mennyisége is. Ezekkel az adatokkal optimalizálhatja kiadásait, tetemes összegeket spórolva meg.